WELOG S01 E01-E03
Ett projekt som undersöker hur scenkonst kan göras tillgänglig för en publik både genom en upplevelse på plats och via internet. Verket utforskar identitet ur tre olika perspektiv, i tre halvtimmesavsnitt som är liveklippta och livestreamas till youtube i form av v-loggar (videobloggar).

Vår vilja är att skapa någonting som kan upplevas live både på plats och via internet, med samma höga kvalitet och upplevelse som traditionell teater. Vi ville göra detta projekt eftersom vi tror att teater och scenkonsten behöver bli mer tillgänglig för människor, utan att riskera att förlora en hög konstnärlig kvalitet och det som är scenkonstens essens - känslan av att vara här och nu.

welog.s01e01.what-am-i-doing
Avsnitt ett är ett textbaserat verk som handlar om att gå dramatikerutbildningen på Teaterhögskolan i Malmö. Om den kreativa ångest, stress och press som kommer med att ha ett kreativt jobb och karriär, och att jobba med det en älskar att göra.

welog.s01e02.hot-or-not
Avsnitt två är ett devisat verk om kropp och sexualitet. Vilka kroppar får ta plats online, och i den verkliga världen, och vilka kroppar skammas när de tar plats? Finns det något sätt att undvika att skammas online som kvinna?

welog.s01e03.the-most-satisfying-video-ever-pt52
Avsnitt tre är ett verk utan ord som fokuserar mer på ljud, rörelse och visuella element. Här utforskar vi upplösningen av identitet i ett mer teknikbaserat samhälle, där kroppsliga gränser inte existerar på samma sätt som förr.

KONCEPT/TEXT/LJUD/PÅ SCEN: Annelie Horákova, Lovisa Perman och Robin N Spegel.

Spelades 2017 på Inter Arts Center i Malmö och via livestream på youtube.