LIV STRÖMQUIST TÄNKER PÅ DIG!
"Ibland spelar det ingen roll hur mycket man tänker på någon. Det går ändå åt skogen. Fast ibland spelar det all roll i världen."
Liv Strömquist funderar på Whitney Houston. Vad var det egentligen som hände i hennes relation med rapparen Bobby Brown?

Vem definieras av vem i ett kärleksförhållande? Vem anpassar sig till vem? Vem ses som en känslig konstnärssjäl för att alltid vara full, och vem gör det inte? Tillsammans med fyra skådespelare, ett högt tempo och fyndig text irrar vi runt bland kändisrelationer, normer och kärleksmyter för att få svar på dessa frågor. Baserad på Liv Strömquists seriealbum "Prins Charles känsla", "Ja till Liv" och "Einsteins fru"

TEXT: Liv Strömquist/Ada Berger
REGI: Annelie Horákova och Dan Andersson
PÅ SCEN: Lovisa Perman, William Beijer, Anton Myrén, Johanna Persson

Turnéföreställning som spelades under 2015 bland annat spelats på Göteborgs Konserthus, Moriska Paviljongen i Malmö, Arenan I Karlstad samt Markaryds Kulturhus.
sagt om föreställningen
“Till sin hjälp har de nästan ingenting. Fyra stolar, fyra kroppar, fyra röster och två sorters strålkastarljus är ungefär det de använder sig av. Men med enorm energi och publikkontakt blir föreställningen medryckande och engagerande nästan rakt igenom.”
Göteborgsposten 9 dec, 2015
“I en pjäs som är som en enda lång käftsmällsmonolog finns det helt enkelt få tillfällen för publiken att inte underhållas. I slutändan är det kanske något så ovanligt som rolig, viktig kunskap det rör sig om. Och roligt har vi haft, så roligt att skådespelarna lämnas med en stående ovationer”
Göteborgsposten 9 dec, 2015